Köper ny bil

I morse åkte vi iväg tidigt och köpte med oss frukost på Mc Donalds som vi åt i bilen. Vi skulle till Nyköping nämligen och kolla på en ny bil. Mamma och pappa var ganska så säkra på att det var bilen med stort B när vi åkte dit, så de hade berättat för mig att det var en svart fin bil vi skulle kolla på.

När vi kom dit så provkörde först pappa bilen, medan mamma bytte blöja på Tett och jag åt kakor och drack saft och lekte med leksakerna och tittade på Byggare Bob på tv:n i lekhörnan. När pappa kom tillbaka hörde jag hur han och mamma viskade om att de ville köpa bilen, sen åkte mamma ut och provkörde en sväng. Sen blev det en faslig massa pappersskrivande och uträknande av hur mycket pengar mamma och pappa skulle betala för bilen, och de stängde in sig på ett kontor medan jag fortsatte äta kakor och titta på tv. Tett följde med mamma och pappa som tur var, för annars hade han nog krupit omkring under alla bilar i hallen.

Sen åkte vi hem och mamma och pappa var på himla gott humör. När vi kom hem fixade och donade vi en del, och mamma och pappa lagade mat. Sen ringde det på dörren senare på eftermiddagen, då var det Sara och Andreas som kom och hälsade på. Det var därför mamma och pappa lagat mat och fixat. Jag fick risgrynsgröt till middag istället för den vanliga maten, och sen gick jag och Tett och sov medan mamma, pappa, Andreas och Sara åt och tittade på melodifestivalen på kvällen.

Lämna ett svar