Daniel kommer

Idag kom pappa och hämtade mig tidigare på dagis. Jag blev lite förvånad när han kom, men så berättade han att Daniel hade kommit och var hemma hos oss. Då sprang jag fram och tillbaka genom hela dagis och skrek ”Daniel. Daniel”, men jag hade inte riktigt tid att gå hem ändå, jag var ju mitt uppe i en lek med Gabriel.

Men när pappa berättade att han hade sett att Daniel hade med sig ett paket, då blev jag så nyfiken att det tog överhanden. När vi kom hem så var jag lite blyg för Daniel, men inte så blyg att jag inte kunde fråga efter det där paketet som pappa hade pratat om.

I paketet var det två jättefina radiostyrda bilar, en röd och en silverfärgad. Jag ville köra den röda såklart, röd är min favoritfärg. Vi körde massor i vardagsrummet och köket. Tett var på golvet, men han blev lite rädd när bilarna kom åkandes så han fick komma upp i pappas famn.

Sedan lekte jag och Daniel hela eftermiddagen och kvällen. Mamma och pappa åkte iväg en stund och tittade på en ny bil, men jag märkte det knappt.

Lämna ett svar