Hälsar på hos Emmelie och Alex i Uppsala

I förmiddags tog vi bilen och åkte till Uppsala för att hälsa på Emmelie och Alex. Jag och brorsan fick stanna i Emmelies söta lilla lägenhet medan mamma och pappa åkte ut och tittade på bilar. Det var kul det, för Emmelie och Alex busade massor med oss. Sen tog vi en promenad till en lekpark, där jag också lekte massor. Och brorsan han vilade i vagnen.

När mamma och pappa kom tillbaka hade de köpt med sig kinamat som alla åt av. Men jag åt mest ris, och nån vårrulle. Sen fick jag godis efter maten, som vi varit och köpt medan mamma och pappa var borta, och de andra drack te och åt glass och friterad banan. Det verkade inte så gott tyckte jag…

Efter maten så packade vi in oss i bilen och åkte hemåt, och när vi kom hem var det så sent att det var dags att sova för mig och Tett. Vi var så trötta så vi gjorde inga större protester…


Lämna ett svar