Mvc-besök igen

Hej gosbebis! Idag har du och mamma varit på besök hos MVC igen. Där mätte barnmorskan magen och lyssnade på dina hjärtljud. Hjärtljuden låg på 148 idag (lite lägre än sist) och magen växer som den ska (lite över medel). Mammas järnvärde hade gått ner något, så nu blir det dubbel dos av järntabletter ett tag… Annars var allt bra, och om tre veckor ska vi dit igen. Och i början av maj ska vi på läkarbesök för att få en definitiv tid för när du ska komma ut, spännande va? 🙂 Vi ska även prata med läkaren då din pappa och jag om hur länge man måste stanna på BB, om det är risker med att föda ytterligare ett barn efter dig (ifall du inte ska få bli minstingen) och lite annat. Barnmorskan sa nämligen idag att de bara rekommenderar att man gör tre kejsarsnitt totalt, och det är ju nu det tredje blir, när du ska komma. I Stockholm sa de att fyra inte var några problem, men så resonerar de tydligen inte här. Ja, ja, vi får väl höra vad de säger i maj. Vi längtar massor tills du kommer i alla fall.

Lämna ett svar