Beställt vagn till dig och köpt mammabyxor till mig

Idag har din pappa och jag (och dina brorsor såklart) varit och beställt en ny barnvagn tills du ska komma. Då behöver vi nämligen en syskonvagn eftersom både du och din storebror Tett ska få plats att åka (se på bilden vilken fin vagn ni ska få). Det blir allt verkligare att du ska komma ut på riktigt när man förbereder såna här saker. Men det är ju i och för sig inte direkt så att det går att dölja nu att du finns där inne, för mammas mage har blivit jättestor… Idag har jag köpt ett par nya svarta tajta mammabyxor. Hoppas jag kan ha dem hela graviditeten, men det känns inte så säkert med tanke på i vilken takt magen växer…

Din pappa och jag har målat hallen på övervåningen idag med. Nu är den vit och fin istället för blå- och vitrandig som tidigare. Sen mätte vi ditt och din storebror Tetts rum också, för att se om vi skulle flytta in kontoret dit och göra barnrum av nuvarande kontoret. Men rummen var nästan exakt lika stora, så då känns det inte som någon större mening att göra det, utan ni får ha det rummet som vi tänkt från början. Däremot ska vi göra om lite både där inne och på kontoret, för att få lite bättre plats. Och för att det ska bli lite finare inne i barnrummet nu när vi flyttat ut alla djungelgrejor till Moltas rum (för då blev det lite kalt i barnrummet). Men det dröjer lite innan du ska få flytta in i det rummet, för första halvåret får du nog sova inne hos mamma och pappa, så det så!

Lämna ett svar