Kvällstidningar

Hittade en intressant artikel på resume häromdagen, som visar på att kvällstidningarna (eller ja, i det här fallet Aftonbladet) tappar i upplaga. Det är ju helt underbart… Läs artikeln här och läs gärna kommentarerna under artikeln med. Och visst är det så att det är hemskare att folk köper och läser skiten än att Aftonbladet skriver det (de tjänar ju åtminstone pengar på sina lögner).

 

Inte ens när vi var i Thailand slapp vi undan dess hemska löp, se bild…

2 reaktioner till “Kvällstidningar”

  1. Upplagetappet…
    …är nog tyvärr inte en signal på att allmänheten helt plötsligt vaknat upp och tänkt ”Fan, nu vore det skönt med lite substans!”, utan snarare så att de läser sina nyheter på nätet.

    Aftonbladet.se är en grym sajt, kanske lite för grym för tidningens bästa.

  2. Jag vill…
    …tro gott om människans intelligens. Men är rädd att du har rätt. Och ja, på aftonbladet.se är de minsann lika bra på att hitta på som i pappersvarianten. Kanske ännu bättre… Lite tveksam dock till om nätet-läsarna verkligen är samma som de som köpt tidningen tidigare, tror snarare de nått en ny målgrupp på nätversionen.

Lämna ett svar