Roligt vårtecken och magsjuka

Idag när vi var på väg hem från dagis så blev pappa alldeles glad när han såg ett tydligt vårtecken… jag blev också glad, för vårtecknet var en traktor, en stor traktor, som sopade bort sanden från gatan med hjälp av en rolig maskin på släp.

På kvällen så fick jag pannkakor till middag. Mamma började undra lite hur jag mådde när jag inte åt mer än ett par tuggor innan jag var nöjd, jag som brukar gilla pannkakor! Hon blev lite rädd att hon smittat sig med sin magsjuka…

Efter maten skulle pappa gå på möte, och det var dags för Tett att sova. Jag skulle också sova egentligen, men fick ligga i soffan och mysa med mamma medan pappa var på mötet. Vi hann inte ligga där så länge innan jag kräktes första gången, och sen kräktes jag massor med gånger innan pappa kom hem. Mamma sa att jag var jätteduktig, för jag kände långt innan jag behövde kräkas, så jag kräktes bara i hinken (bara lite inne på toaletten med). Men oj vad hungrig jag blev när jag kräkits så mycket, och inte fick jag äta nåt heller. Mamma försökte ge mig lite vätskeersättning, men så fort jag svalde nåt så kräktes jag igen.

Under natten turades mamma och pappa om att sova inne i min säng tillsammans med mig, för jag vaknade och kräktes av och till under hela natten. Stackars, stackars mig 🙁

Lämna ett svar