Bebisen sparkade mig

I morse när jag vaknade gick jag in till mamma och pappa och myste en stund, efter att ha varit på toaletten först, som vanligt. Jag var inget vidare sugen på att sova vidare, som mamma och pappa nog helst hade velat, utan jag låg och lekte med mina bilar och pratade med en yrvaken mamma. Pappa stensov, så han fick jag inte så värst många svar från.

I alla fall så sa mamma att bebisen sparkade en massa, så då ville jag känna. Jag la min hand på mammas mage, och precis då så sparkade bebisen rakt på min hand. Ni skulle ha sett min min, oj vad chockad jag blev. Det var verkligen en bebis där inne som sparkade. Jag tittade förvånat på mamma, sen log jag stort. Sen la jag örat mot mammas mage och lyssnade, och fick både sparkar på örat och på kinden. Jag längtar allt bra mycket tills bebisen kommer. Men å andra sidan är den ju ganska tyst och snäll så länge den är i magen. Fast Tett är ju lite roligare än bebisen i magen, så jag längtar nog ändå mer tills den kommer ut och kan busa med mig.

Lämna ett svar