Molande ryggont och förvärkar

Hej du. Idag har det inte varit någon rolig dag. Har haft molande ont i ryggen hela dagen. Vet inte om det beror på att jag satt hela dagen igår, först i möten och sedan på tåg… Sedan när jag kom hem, och ryggvärken äntligen gav med sig, så har jag istället haft typ håll-liknande ont på båda sidor av magen. Vet inte riktigt vad du gör där inne som gör att allt känns ont överallt. Men hoppas att du inte har tänkt komma ut riktigt än i alla fall, så det inte är några sådan tecken jag känner…

Var inne och läste på Liberos hemsida ikväll, i deras graviditetskalender, och enligt den ska man vid den här tiden få lite ont i ljumskar och bäcken. Eller ja, ska och ska, men det är vanligt i alla fall. Skönt det. Jag har ju ingen erfarenhet av sånt här sedan tidigare, eftersom de graviditeterna varit 100% smärtfria…

Lämna ett svar