Dans i timmar

Hej du. Idag har det varit en ansträngande dag, både för dig och för mig. Jag har haft det stressigt som sjutton på jobbet, vilket har resulterat i att det nog känts lite stressigt för dig där inne i magen med. Jag har i alla fall haft enorma sammandragningar hela dagen, och jag gissar att de har haft med stress att göra. Hann inte ens äta någon lunch under dagen, utan slängde i mig en frukt vid fyra innan jag stressade vidare in till stan till Karin, och bytte om inför middag, show och bus på kvällen med tjejerna.

Vi åt god middag på Teatergrillen, och du var lugn just då. Jag saknade såklart vinet, som för det mesta nuförtiden, men maten var god ändå… Sedan halvsprang vi till showen, som vi var lite sena till, och under den bökade och sparkade du vilt så fort det kom en svängig låt eller applåder. Det var Lena och Orup som uppträdde, och jag vet inte om du sparkade av protest eller gillande.

Efter showen gick vi vidare till Golden Hits för att dansa en stund. Många timmars dans och alkoholfria drinkar senare gick vi därifrån och åkte hem till Karin för att sova. Då hade du fått skumpa omkring ordentligt i mammas mage minsann. Och fått många komplimanger för fin mage, folk är tydligen inte så vana att se en höggravid kvinna uppklädd och partandes på krogen. Jäkligt roligt var det i alla fall, och det är inte svårt att känna sig som vackrast i världen med en goding som dig i magen 🙂

Lämna ett svar