Min kompis Linnea fyller 1 år

Idag åkte vi till Stockholm på förmiddagen, för vi skulle på kalas hos min kompis Linnea som fyller ett år idag. När vi hade parkerat på Medborgarplatsen så mötte vi upp farbror Björn på söder, och sen gick vi till kalaset.

Det var massa barn hos Linnea, men bara jag och hon som var ungefär lika gamla, de andra var lite äldre, som brorsan och Linneas storasyster Moa. Jag blev impad av Linnea må ni tro, för hon fyllde ju ett år idag, och har redan kunnat gå ganska länge. Jag kikade noga på hur hon gjorde, men kunde inte riktigt lista ut det ändå… hm…

Linnea fick roliga saker i sina paket, som jag lekte med sen. Bland annat en myra som drog ett ägg som jag tyckte var mycket intressant.

När vi kalasat klart sedan så åkte vi till oldemor och oldefar. Det var mysigt det. Vi fick fika där också, sen åkte vi hem till Västerås igen.


Lämna ett svar