Hem från Dalarna

I morse fick mamma och pappa lov att väcka oss för att vi skulle hinna bli klara i tid för frukost. Sen gick vi upp och åt god hotellfrukost. Vi åt havregrynsgröt med äppelmos båda två, sen åt Moltas en massa ägg med förstås.

Idag hade det kommit en ny modell med, eller ja, han kom sent igår kväll. Han hette Anton och han skulle vara med idag och fotograferas. Men vi och pappa skulle åka hem idag, och sen skulle mamma komma hem imorgon kväll, när hon jobbat färdigt.

Efter frukost packade vi ihop alla våra grejor, och sa hej då till de vi hittade ur foto-teamet. Sen fick Moltas klättra i ett träd för att mamma ville knäppa kort på honom, innan hon följde med oss till bilen och sa hej då. Vi fick en massa kramar och pussar, och mamma vinkade länge efter oss när vi åkte. Hon var nog allt lite sorgsen över att vi skulle åka hem. Men vi längtade hem, även om det såklart hade varit ännu roligare att åka hem om mamma hade varit med också!


Lämna ett svar