Ska åka till Lidköping men vänder hem igen

Moltas berättar: I kväll skulle jag, Tett och pappa åka till Lidköping när mamma kommit hem från jobbet. Mamma kom hem ganska sent, och sen skulle hon och pappa äta lite innan vi skulle åka. Sen packade vi bilen och började åka, och jag började kolla på en film i bilen. Vi stannade och tankade, och sen upptäckte pappa att Tett hade bajsat. Och att han själv (pappa alltså) var rätt så trött, så då vände vi och åkte hem igen. Och bestämde att vi skulle åka till farmor och farfar imorgon bitti istället. Jag blev jätteledsen först när pappa sa det, men sen när han lovade att vi skulle åka direkt imorgon när vi vaknat så tyckte jag att det var ok.

Mamma blev i alla fall jätteglad att vi kom hem igen, för hon tyckte inte om att vi skulle ha åkt sent när pappa var trött och allt. Också ville hon gärna krama om oss några gånger till innan vi skulle åka iväg, och det fick hon ju göra nu.


Lämna ett svar