En låt till: Överflöd

Dags för låt nummer två här på twum. Den här är skriver i år och går väl i en annan stil. Jag tackar Ullis, Tedde och Jenny för produktionsinput, men allra mest måste jag tacka Björn för att ha mixat och mastrat den helkackiga inspelningen till detta.

Otäcka scheljud
En skrämmande upptäckt jag har gjort är att mina scheljud kan göra "en-sån-där-skjort-Tedde" grön av avund, men mina är extremt breda istället för fisförnäma ;-). Lyssna bara på hur jag säger ordet "lunch" – hua!

Moltas och Tett skriker "dööööö"
Efter jag hade spelat den här låten några gånger hemma med gitarren så började Moltas skrika inför andra och tredje refrängens "dööööööö". Svårt att hålla sig för skratt och klara av att spela vidare då. Vad som är ännu lustigare är att nu har Tett också lärt sig att känna igen var det är jag tar i, och skriker även han. Så om våra barn skriker "dööööö" åt er så behöver ni inte ta illa upp, de sjunger bara på "Överflöd".

Betygsätt låtarna
Nyhet: Nu kan du betygsätta låtarna från ett till fem. Klicka bara på "Betyg" här till höger, eller i listan med alla låtar.

Tidigare upplagda låtar hittar ni här »

En kommentar till “En låt till: Överflöd”

  1. Jag älskar…
    …allt du gör… men den här skulle jag älskat även om någon annan gjort den (även om du vill tro att jag bara är partisk).

    Jag såg även vad du såg i Thailand som gav inspiration till den här låten, så jag har lätt till tårar när jag lyssnar på den. Även om det mellan tårarna kommer gapskratt när våra småkillar utbrister sina döööö-skrik precis innan ditt 🙂

Lämna ett svar