Lukas hälsar på

I dag tog vi bilen in till stan och uträttade lite ärenden. Sen skulle vi möta upp Lukas och hans pappa där. De skulle nämligen komma till oss och sova över. Åh vad kul!

När vi handlat färdigt och ätit lunch så ringde Lukas pappa och sa att de var framme, så vi mötte dem inne i stan. Lukas hade fått en glass, så vi gick också för att få glass. Fast jag var tvungen att äta upp min macka först som jag hade kvar från lunchen. Vi gick till Vasaparken medan jag åt upp min macka, och där tittade vi på en massa handavtryck som alla förskolebarn i hela Västerås hade gjort. Vi letade upp mitt handavtryck, visst är det fint? 🙂

Sedan visade jag Lukas trädhuset, och sen gick vi och åkte karusell. Åh vad skoj det var. Sen kollade vi på en riktig polismotorcykel med, och vi fick till och med provsitta på den! Också provkörde vi en riktig ambulans med, jag och Lukas turades om att köra. Det ni!

När det var dags att åka hem sedan så åkte jag, Lukas och våra pappor buss hem, och mamma och Tett åkte bil. Det var roligt att åka buss, jag gillar det. När vi kom hem spelade vi boll med Lukas pappa på gräsmattan, och mamma och pappa fixade lite mat. Korv och hamburgare blev det, som vi grillade. Mums tyckte vi allihop!

Sent på kvällen sen kollade papporna och mamma på melodifestivalen, men då hade jag och Lukas redan somnat. Och Tett med förstås. Jag fick sova inne hos Tett, så fick Lukas och hans pappa låna min säng.


Lämna ett svar