Lekpark, Isak och Adam

I förmiddags så pusslade jag och mamma, och läste Pippi-boken medan Tett sov middag. När han vaknat gick hela familjen till lekparken. Jag, mamma och pappa gick och Tett och Vila fick åka vagn. Jag lekte i klätterställningen och i huset, och sen åkte jag på ett däck högt uppe i luften, det var nästan som en karusell. Och efter det gungade jag och Tett i stora gungan, och jag och pappa åkte linbana. Sen åkte pappa och Tett också en gång, men bara en gång. Sen åkte jag och pappa igen.

När vi lekt klart gick vi hem och åt lite, sedan lekte jag med Isak. Vi körde bilarna, blåste såpbubblor och klättrade lite. Sen gick jag hem till Adam och lekte hemma hos honom, jag var där ganska länge. Sedan följde Adam med mig hem, men han stannade inte så länge, för jag var så trött och hungrig så jag bara bråkade med Tett och var så grinig så Adam tyckte nog inte att det var så kul.

Jag fick lite mat sen i alla fall, och Tett med, och sen var jag på bra humör igen. Jag fick kolla på tv sedan en stund innan det var dags att sova.


Lämna ett svar