Min första midsommar

Idag är det midsommarafton. Det innebär att man ska äta sill, dricka nubbe, mumsa jordgubbar och dansa runt något som kallas midsommarstång. Eftersom jag är så liten fortfarande, bara nio dagar gammal, så kunde jag inte göra nåt av det. Jo förstås, lite av sillen fick jag väl smaka i mjölkform nån timme efter att mamma mumsat sill och jordgubbar, men resten får väl vänta ett par eller fler år.

Fredrik och Jenny var i alla fall här och firade midsommar med oss, det var mysigt de. De kom igår så jag passade på att gosa lite med dem redan då.

Efter sillunchen så åkte vi ut till Björnö en sväng och Moltas, pappa och Fredrik kastade stenar i vattnet. Mamma och Jenny de knäppte en massa kort och jag och Tett var i vagnen och var snälla. Sen fick brorsorna glass och efter det åkte vi hem. Hemma grillade vi och de vuxna spelade Pictionary och åt godis till sent. Jag fick förstås vara med ute jag med, men brorsorna de somnade flera timmar innan oss andra.


Lämna ett svar