Midsommarafton med glass och bus

I morse när vi vaknade så var Fredrik och Jenny här. De kom sent igår när jag och brorsan redan hade gått och lagt oss för kvällen.

Vi tog lite sovmorgon även fast jag helst ville gå in och väcka dem direkt, och sen var det nästan dags för sillunch och köttbullar direkt efter frukost för att vi skulle hinna med att äta allt som man måste äta när det är midsommarafton (som det är idag).

Efter lunchen så packade vi in oss alla i vår stooora bil och åkte till Björnö. Där kikade vi lite på midsommarstången och jag sprang runt som en galning och hoppade på stockar och sprang runt stången. Sen gick vi ner till vattnet, och där kastade jag, pappa och Fredrik stenar i vattnet. De försökte kasta nåt som hette ”kasta macka”, fast de kunde inte ens kasta så att stenen studsade till det gula huset på andra sidan, dåligt va?

Det kom andra barn och lekte och kastade sten med vid vattnet, det var kul. Jag fick ta av mig mina skor och strumpor och vada ut i vattnet, det var inte ens kallt!

Innan vi åkte hem sedan så fick jag och brorsan köpa glass. Gissa vad gott det var!


Lämna ett svar