Jag går och går…

Efter vi lämnat brorsan på dagis i morse så gick jag, syrran, mamma och pappa till Hälla på en prommis. De skulle visst handla lite kläder till lillasyster. Jag somnade rätt snabbt i vagnen, men sov inte så där jättelänge. När vi handlat klart så gick vi till Max och åt lunch. Mamma och pappa säger att det inte är så nyttigt att äta där, men jag tyckte i alla fall att det var jättegott med friterad kyckling och pommes frites, så det så! Det var jättefint väder med så vi satt ute och myste i solen medan vi åt.

På eftermiddagen när vi kommit hem och jag sovit en stund så promenerade jag på ganska friskt. Ställde mig upp och gick en sisådär 8-10 steg åt gången. Jag blir mycket exhalterad själv när jag lyckas, och gurglar av skratt och applåderar. Mamma och pappa tycker att jag är jätteduktig och applåderar de med. Nu är det nog nära att jag ska gå på riktigt snart.

Lämna ett svar