Hej, jag heter Vila!

Igår fick jag komma ut ur mammas mage, äntligen, det har varit rätt trångt där inne den sista tiden, trots att jag desperat försökt böka till mig lite mer plats.

Nåväl, jag kom i alla fall ut kl 11:32 och vägde då 3642 gram och var 51 cm lång. Eftersom mina två storebröder legat med rumpan före och därför snittats ut så blev det samma sak med mig. Men operationen gick bra och mamma var uppe på benen igen redan samma kväll, så vi får nog åka hem redan på fredag.

På kvällen dök förresten mormor, morfar, moster Emmelie och mina två bröder upp. Det var roligt att träffa dem… tror jag… jag sov mest. Moltas, min största bror tyckte att jag var söt, Tett tyckte också det tror jag, fast han kan ju inte prata än så han sa inget.

Ja, ja. Jag vill i alla fall att ni kommer och hälsar på mig i sommar. Jag vill träffa er alla. Har ju bara hört er inifrån mammas mage förut.


7 reaktioner till “Hej, jag heter Vila!”

 1. Tack för alla grattis!
  Nu är vi hemma från BB också, och Vila ska nu (förhoppningsvis) sova sin första natt hemma (men gissningsvis äta sig igenom en hel del av den med). Godnatt!

 2. Grattis!!!
  Jag SA ju att det skulle bli en liten tjeja! När ska ni börja förstå att jag har en gåva här?! 😀

  Vila är ett så sagolikt vackert namn. Bara för att ödet vill jävlas lite kommer hon säkert att bli en riktig hellraiser. 😉

  Stor, varm kram från mig
  Leijon.tv

Lämna ett svar