Bök och stök

Oj vad du har varit bökig i magen idag. Inte legat stilla en sekund känns det som. Ingen som varit i närheten har kunnat undgå att se hur du flyttat huvudet fram och tillbaka och försökt slå kullerbyttor i magen. Men utan framgång dock, du är nog lite för stor för att hålla på med sånt inne i mammas mage nu.

Vi har varit och handlat bebisblöjor till dig idag med, så vi har laddat hemma när du ska komma hem. Också hade vi tänkt köpa nappar med, men det var ungefär som med kläderna. Dvs ganska könsbundet… En förpackning med två rosa nappar eller en med två blå nappar var vad som fanns att välja mellan. Så vi stod över nappköpet idag eftersom vi inte vet om du är en pojke eller flicka. Så får vi väl åka och köpa det när vi vet sedan. Är ju bara två dagar kvar nu bara tills vi får se vem du är som bökar där inne. Overkligt som bara den. Men sant 🙂

Lämna ett svar