En vecka kvar

Om exakt en vecka är det dags. Då ska vår tredje guldklimp komma ut till världen om allt går som det ska. Det känns precis lika overkligt som båda tidigare gånger. Kanske lite ännu mer overkligt på nåt konstigt vis. Antagligen för att tiden från när vi fick veta att bebisen fanns inuti mig tills nu, en vecka innan den är färdig att komma ut, har gått så ofantligt fort. Samtidigt som det på samma gång känts som den längsta graviditeten av alla tre. Ja, svårt att förklara som ni förstår.

 

Men om en vecka är i alla fall bebisen här, så ni kan ju gissa vad mobloggen kommer att vara fylld av för bilder om en vecka 🙂 Fram tills dess får ni njuta av bilder från min och Tårds barnfria vecka, och här ett foto på hela familjen med minstingen fortfarande inne i magen, fotat igår.

2 reaktioner till “En vecka kvar”

  1. Så coolt!
    Nu är ni verkligen en STOR familj! Två personer har skapat tre nya liv. Det är hisnande på många sätt.

    Jag har ju sagt att det blir en tjeja, glöm inte det!

Lämna ett svar