Emmelie, Björn och wii

Idag tog vi bilen hela gänget och åkte till Stockholm. Mamma, pappa och Björn ville shoppa en massa nämligen. Jag, Tett och Vila fick hänga på, men det var helt ok. Jag fick gå på TVÅ leksaksaffärer, så jag var ganska nöjd. Också spelade jag och mamma flipperspel på en affär med, vi var jätteduktiga.

Vi var och hälsade på Emmelie på hennes jobb med, hon jobbar ju i en affär nu. Hon blev jätteglad när vi kom. Sen lovade vi att hämta henne sen när hon jobbat klart, så skulle hon få följa med oss hem.

När vi shoppat färdigt åkte vi förbi söder en sväng för att hämta Malins smycken. Då såg jag några som trodde att det var lördag idag, de åt nämligen glass! Sen åkte vi till oldemor och oldefar en sväng. Oldemor var inte hemma, och kom inte hem förrän nästan precis då när vi var tvungna att åka för att hinna hämta Emmelie i tid. Knasigt, jag hade ju längtat efter oldemor ju.

Sen hämtade vi i alla fall Emmelie inne i stan (med bilen) och åkte hem till Västerås. Sen spelade mamma, pappa, Emmelie och Björn wii hela natten igen, medan vi barn sov gott. Fast jag fick spela lite innan jag somnade med, det var kul!Lämna ett svar