AD-droppar

Idag har jag fått AD-droppar för första gången. Klantiga mamma och pappa har glömt det i en och en halv veckas tid nu, men idag var det äntligen dags. Jag tyckte det smakade rätt gott. Och mamma är rätt sugen på att sluta amningen med, så jag har en känsla av att jag kommer att få smaka andra saker från platssaker snart. Får väl se hur jag gillar det…

Vi har varit till stan idag med, en prommis hela familjen. Där hörde jag ryktas att mamma och pappa köpte paket till MIG. Men det paketet ska jag tydligtvis inte få förrän till jul. Och det verkar vara väldigt långt kvar tills det är jul. Typ 5 gånger så länge jag levt eller nåt sånt. Typiskt.

Det var jättefint väder idag, så brorsorna badade och spelade innebandy ute och lekte i trädgården hela dan. Åh vad jag längtar tills jag är lika stor som de är.

Lämna ett svar