Slår lillasyrran, äter våfflor och fikar ännu mer

Idag har det varit en massa god fika, för först åkte vi till oldemor och oldefar och åt en massa våfflor (mums!) och sen åkte vi till Andreas och Ewelina som hade mackor, kakor och bullar (mums!).

Hos oldemor och oldefar var jag lite dum mot syrran och slog henne i huvudet med en bil. Fast det inte var meningen så blev syrran jättearg och skrek som bara den. Då blev mamma arg och skällde på mig. Typiskt.

Hemma hos Andreas och Ewelina sen fanns det många saker som man inte fick röra, och då är det extra kul att röra de grejorna, när mamma och pappa säger aj-aj. Moltas hoppade runt i fåtöljen och soffan och sen kollade han på Kalle Anka på tv. Jag satt mest och fikade, jag är en riktig gottegris säger mamma och pappa…

När vi kom hem till Västerås sen åkte vi direkt till tågstationen där och hämtade Emmelie som skulle hälsa på oss. Oj vad kul.

Lämna ett svar