Hälsar på hos ett Leijon

Idag har jag och brorsorna och föräldrarna varit i Stockholm och hälsat på. Först hälsade vi på hos oldemor och oldefar, och de stora fick äta våfflor. Jag blev så avis att jag kräktes ner hela mamma och mig som hämnd! Lille storebror slog en bil i mitt huvud när jag låg under bordet och vilade, usch vad ledsen jag blev då. Men store storebror var snäll och pratade med mig och gjorde mig glad.

Sen åkte vi vidare till Andreas, som heter som ett lejon, och hans Ewelina. Och Andreas lillasyster Marika som var där med. Där fikade alla de stora vidare, med massor av goda bullar, mackor och frukt. Mums. Fast jag fick inte smaka förstås, utan fick nöja mig med mamma. Suck. Men de hade sköna fåtöljer som jag fick vila i i alla fall. Ja, det vill säga när inte brorsan klättrade i dem och höll på att mosa mig…

Lämna ett svar