Jeansklänning och rutiga bralls

Idag har mormor och morfar varit här. De kom redan igår kväll, så jag gosade med dem redan då. Och idag har jag gosat en massa med dem också. Vi var på stan en sväng, och då handlade mormor en jeansklänning, ett hårband (mitt allra första) och ett par vit- och rödrutiga byxor till mig. Bland annat… Mormor och morfar handlade en massa till brorsorna med, t ex stålmannenshorts och blixtenlinne till Moltas och rosa linne och blå shorts till Tett. Mamma och pappa handlade också en del kläder till oss.

På eftermiddagen sen så var Moltas på rymmen. Det var otäckt tyckte vi som var hemma. Men mamma och morfar, de var ute och åkte racerbil, så de visste inte ens att Moltas var borta. Tokigt. Men de fick veta de innan de kom hem, så de åkte jättefort hem, men då hade brorsan redan kommit hem. Och då var pappa jättearg på honom. Mamma med när hon kom hem. Men jag var glad, och mormor provade mina nya kläder på mig. Är jag inte världens sötaste så säg?!


Lämna ett svar