På rymmen

I morse lekte jag och Tett med mormor och morfar, och sen efter frukost åkte vi ner till stan och handlade en massa kläder till mig, Tett och Vila. Det var mest mormor och mamma som shoppade, jag, pappa, morfar, Tett och Vila satt mest och väntade (på en affär hittade jag och morfar en tv där de visade barnfilmer som man kunde titta på när de andra shoppade, det var kul). Också fikade vi med, det var gott.

När vi kom hem sen så gjorde jag nåt dumt. Jag rymde hemifrån. Det kom en lite äldre kompis från dagis och ville att jag och Emil skulle följa med honom till hans lekplats. Emil ville inte, men jag tog min cykel och följde med. Vi cyklade jättelångt, och jag tänkte inte på att jag inte fick cykla iväg för mamma och pappa. Till slut hittade pappa mig, då var vi på en lekpark långt borta. Då var han jättejättearg, och det var mormor, morfar och mamma med. Usch vad tokigt det kan bli när man inte tänker sig för. Jag lovade i alla fall att inte göra så igen.


Lämna ett svar