Stockholm och dubbelfika

Vi åkte till Stockholm idag för att handla grejor till brorsans kalas och uträtta lite andra grejor. När vi hade handlat klart inne i stan åkte vi till oldemor och oldefar och fikade lite. Och lekte massor med bilarna, både inne och ute. Också var vi och kollade i växthuset med, det är spännande tycker jag.

Jag var ganska trött hela tiden vi var hos oldemor och oldefar, för jag hade inte sovit någon middag, och jag vägrade sova fast jag var så trött så trött. Men jag myste lite hos pappa i alla fall, som däremot somnade. Tok-pappa.

När vi fikat färdigt hos oldemor så åkte vi till nästa fika-ställe, nämligen Hugo och Elsa. Där fick vi goda kakor och saft, mums. Jag älskar fika!

Sen när vi kom hem, sent på kvällen, så kom mormor och morfar. Vad kul, dem ska jag leka med imorgon.


Lämna ett svar