Simpsons, Stockholm, Hallon och Hugo

Idag har vi varit i Stockholm. Där åkte vi först in till stan och handlade saker till mitt Shrek-kalas, på Party Store, ballonger och sånt. Sen gick jag, pappa, Tett och Vila upp på bion och tittade på stora Simpsons-figurer medan mamma gick och köpte present till pappa. Jag fick sitta bredvid Homer, det ni!

När vi var färdiga i stan åkte vi till oldemor och oldefar. Där lekte jag och Tett med bilarna, i gräset, i växthuset (med oldemor) också plockade vi hallon. Det är alltid jättekul att hälsa på dem. Också fikade vi ju förstås gott med 🙂

Efter oldemor och oldefar så var nästa stopp hos Hugo och hans lillasyster Elsa. De och deras mamma och pappa har flyttat till ett nytt hus, så vi skulle titta på det. Också fikade vi med dem också. Dubbelt med fika minsann, det var inte dumt det. Jag och Hugo lekte som galningar och skrek och skvätte vatten ute, och körde bilar. Vi hade helt enkelt jättekul!

När vi kom hem så kom mormor och morfar och hälsade på. Oj vad glada vi blev då. Men det var så sent så vi fick nästan gå och lägga oss på en gång. Men imorgon, då ska jag busa med dem som bara den!Lämna ett svar