Fredag och dags att åka till mormor och morfar

Idag vaknade jag tidigt. Det är ju fredag idag och då ska vi åka till mormor och morfar. Jag väckte resten av familjen och berättade att vi skulle åka till mormor och morfar nu, så vi gjorde oss i ordning och åt frukost.

Halvvägs till Sala kom jag på att jag inte kissat något på hela morgonen, så då blev jag jättekissnödig. Vi stannade så jag fick kissa efter vägen. Sen kom jag på att jag var bajsnödig med, så framme i Sala stannade vi på en mack där jag fick gå på toa. Det blev många stopp resten av resan med, och det tog hela 6,5 timmar upp till mormor och morfar. Tokigt, jag som längtade så.

När jag kom fram körde jag traktor med morfar, busade med Bettan, Tett och Vilmer och gosade med vovvarna och kissarna och mormor. Sen hjälpte jag Bettan att baka smultronpaj. Men innan jag hann smaka på pajen så somnade jag gott i fåtöljen när jag kollade på film. Det hade varit en lång dag, men rolig!

Lämna ett svar