4-årskontroll

Idag efter dagis var jag och mamma på 4-årskontroll på BVC. Där fick jag leka en stund först i väntrummet, det är alltid lika roligt. Sen på själva kontrollen så skulle man rita gubbar, lyssna på ljud i hörlurar, lägga kulor i burkar och lite annat. Jag klarade allt utmärkt, och ritade hela familjen som gubbar. Eller åtminstone lilla bebisen, som var en liten liten gubbe, också en vanlig gubbe. Också berättade jag för mamma att det var en bebis-gubbe. Man fick göra ett hör-prov med och flytta kulor från en burk till en annan så fort man hörde ett ljud. Jag hörde alla ljud. Sen fick man instruktioner för att göra en massa olika saker, och jag klarade allting, så klart. Jag skrev till och med mitt namn på teckningen med gubben. Duktigt va?

Jag fick göra ett syntest med, där man fick hålla i bokstäver som man skulle hålla upp när hon pekade på den bokstaven på tavlan som var långt borta. Men jag höll inte bara upp bokstäverna, jag berättade vad den bokstaven hon pekade på hette med. Det var O och V och E bland annat, och jag är ju jätteduktig på bokstäver. V är till exempel V som i Vila.

När vi kom hem åkte vi till stan och till Ikea och lite sånt. Sen spelade mamma, pappa och Björn tv-spel hela kvällen. Typiskt att man var tvungen att sova!!


Lämna ett svar