Mitt Shrek-kalas

 

14 augusti 2007

När jag fyllde fyra år så hade jag ett Shrek-kalas. Då kom det massor med kompisar och jag fick en massa fina presenter, till exempel lego och spel och böcker. Och en ny Blixten-bil av min bästis Adam, och en ficklampa. Av mamma och pappa fick jag en massa saker med, till exempel en Mack. Mack är en lastbil som Blixten kan åka i.

Pappa hade fixat en massa roliga Shrek-grejor till mitt kalas. Till exempel så gjorde han fina inbjudningskort med Shrek på som det stod Moltas på, fast med Shrek-öron. Kul va? Och en girlang gjorde han med. Sen letade han och mamma som galningar efter Shrek-figurer att ha på min tårta, och att ha i godispåsarna som vi barn skulle få, men icke sa Nicke, det fanns inte en Shrek-figur att få tag i så långt ögat nådde. Så pappa fixade egna figurer som fick pryda tårtan, och det gick ju bra det med. Och i godispåsarna fick vi fingerlampor istället, och det var ju minst lika skoj.

Nu några månader senare kryllar det av Shrek-figurer överallt. Både i Mc Donalds-meal och på leksaksaffärer och i Kinder-ägg. Så skulle jag ha haft mitt Shrek-kalas nu så hade det varit lite lättare. Men å andra sidan är jag ju lite cool som hade kalaset innan det blev Shrek-hysteri igen, jag är lite före min tid liksom.

Jag, mamma och pappa var förresten och såg Shrek på bio för ett par veckor sedan. Den var jättebra tyckte jag, och mamma och pappa med.

Lämna ett svar