Pappa läser hemma och sen till tandläkaren

Idag gick pappa med mig till dagis som vanligt. Men han sa hej då och lämnade mig på dagis, och gick hem och läste (igår satt han ju inne på lärarrummet på dagis och läste). Så jag fick vara alldeles själv på dagis. Eller nja, inte själv förstås, för det var ju massor med barn där, också alla fröknarna.

Vi gick till lekparken med dagis och åt frukten idag. Tokigt va? Vi gungade och busade där. Jag lekte med Martin som är en av mina nya kompisar.

När pappa kom och hämtade mig sen så ville jag inte gå hem. Mamma och pappa tycker att det är skönt att jag trivs så bra redan på mitt nya dagis. Jag med, det är ett jätteroligt dagis!

Vi gick till tandläkaren med sen. Det var jättefint väder och jag var superduktig hos tandläkaren.

Sent på kvällen kom farmor, farfar, Björn och Malin hit och åt med mamma och pappa och sov över här. De har packat en stor lastbil med alla farmor och farfars grejor i dag, som de ska packa ur i farmor och farfars nya hus imorgon! Spännande!

Lämna ett svar