Aj, aj vad jag slår mig!

I morse gick vi med brorsan till dagis, det var hans första dag på nya dagiset. Jag blev ledsen när pappa och han stannade på dagiset, och jag, mamma och Vila gick vidare. Jag ville ju också stanna på dagis ju!

Vi tog en promenad jag, mamma och syrran när pappa och Moltas var på dagis. Vi gick i skogen, det var så skönt att jag somnade.

Sen handlade vi lite och sen gick vi till lekparken i väntan på att brorsan skulle vara klar på dagis för dagen. Jag fick gunga, det var skoj. Sen gick jag själv från lekparken till dagis, där jag fick gå in på gården och säga hej till min fröken som jag ska ha sen när jag börjar nästa vecka. Jag ville inte alls gå därifrån sen när det var dags att gå hem.

När vi kom hem så hoppade Moltas på mig medan vi väntade när mamma och pappa fixade lunch. Det gjorde jätteont och jag gjorde illa läppen så att jag till och med blödde. Då blev mamma och pappa jättearga på Moltas. Efter lite lunch sen så knäppte vi lite kort, fast ingen av oss barn ville, sen sov jag middag, och när jag vaknade kom Adam hit och lekte med mig och brorsan. När Adam och brorsan gick hem till Adam sen så lekte jag vidare själv, men lekte inne på kontoret där mamma och pappa satt och jobbade. Då råkade jag ramla och rispa upp kinden på mammas hurts. Usch, det gjorde superont och jag fick två stora rivsår i ansiktet, stackars, stackars mig.

Sedan fick jag följa med pappa ner och äta lite, och sen gick jag och mamma ut och lekte på gräset. Pappa tömde poolen på vatten eftersom Moltas och Adam fyllt den med jord och lera igår. Jag blev jättearg på pappa då, jag ville att vattnet skulle vara kvar i poolen.

När vi kom upp på altanen igen så lekte jag med vattenslangsvagnen och ramlade och välte den på mig, och hade ena handen kvar under den, så jag klämde handen. Usch vad ont! När jag hämtat mig från det hann vi bara in och sätta oss i soffan jag och mamma för att titta på Bolibompa så gjorde jag en vurpa och slog först i huvudet i bordet och sen landade jag på huvudet på golvet. Då grät jag så högt jag bara kunde, och mamma kramades med mig i soffan massor och tyckte jättesynd om mig. Det var det också, usch vad jag har gjort illa mig många gånger idag!!


Lämna ett svar