Man får vad man betalar för

Efter att Erik hade tipsat mig om tjänsten Cartoon me, där man för 15 spänn kan få en illustration av sig själv att använda som t ex MSN-bild, så bestämde jag mig för att beställa en sådan och skriva ett inlägg om den coola tjänsten här på twum.

Eriks bild såg riktigt bra ut så jag hade höga förväntningar. Tyvärr blev resultatet rätt kackigt, och jag tror inte någon skulle kunna se att bilden föreställer mig. Vi provade sen med resten av familijen, med ungefär lika dåligt resultat. (Ullis och jag har dessutom provat ytterligare varsin gång, och bilderna ovan är de som blev mest lika.)

Så det här blev istället ett inlägg om att "man får vad man betalar för". Nåväl, det är ju lite småkul att försöka iaf, och det kostar ju som sagt bara 15 spänn.

Om ni också provar. Maila gärna oss gärna bilden så lägger vi upp den här för allmän beskådan.

6 reaktioner till “Man får vad man betalar för”

  1. Bra bad
    Nöjd med första bilden jag skickade in (och betalade 25 spänn för) via Tres mobilportal. Senare försök tycker jag inte höll samma klass.

    Mailat två exempel nu så ni kan kolla!

  2. Ja…
    …ingen höjdar-avbild av vår vackra kille direkt… har inte ens vågat visa den för honom, han skulle nog bli sur och inte alls gå med på att det är Moltas.

Lämna ett svar