Brorsan fyller år och jag fick paket

Idag fyllde brorsan år. Då fick han fika på sängen och massor med paket. Också sjöng vi för honom med. Jag fick också paket, fast det var brorsan som fyllde år, bra va? Jag fick Teletubbies-figurer, en grön dagisryggsäck (Kånken såklart i Tett-storlek) och en alldeles egen polisbil från mormor och morfar.

Efter frukost och lite stök så började det ringa på dörren och dyka upp folk till höger och vänster. Det var alla Moltas kalas-besökare, som skulle fira att han fyller år idag. Han fick massor med paket må ni tro, allt från pussel till bilar och ficklampa.

När alla kommit och alla paket var öppnade så var det dags att fika. Det var mycket gott fika. Jag fick sitta med de vuxna och fika ute på altanen medan brorsan och alla hans kompisar satt där inne och fikade.

Sen lekte alla barnen ute, inne, uppe, nere och på verandan, och sen fick vi godis- och lekpåsar med. Det fanns mycket gott i dem, och en rolig boll till mig och mina kompisar, och en fingerficklampa till Moltas och alla hans kompisar.

På kvällen efter kalaset var vi så trötta allihopa att vi mest slappade och lekte med våra nya leksaker. Jag passade på att låna några av brorsans nya leksaker med, för han hann inte ens leka med alla grejor själv. Sen hade han kompisar som var kvar till sent på kvällen med, så det gjorde honom inget att jag lånade några av hans grejor.

Lämna ett svar