Jeanskjol och mat i flaska!

Mamma och pappa har letat efter en jeanskjol till mig ända sedan jag föddes, men inte hittat någon så liten (minsta de hittat har varit i storlek 62, och det har ju varit alldeles för stort hittills). Så idag tog mamma lite jeanstyg hon hade och sydde en kjol till mig. Det tog kanske 10 minuter. Kjolen blev kanske inte jättefin, men nu har jag i alla fall en jeanskjol att ha tills jag växt i storlek 62!

Inte nog med att jag fått en jeanskjol idag. Jag har dessutom fått mat på flaska. Sent inatt, precis innan jag skulle somna för natten, så tog pappa mig i famnen istället för mamma (som vanligtvis brukar mata mig vid den tiden). Sen kom han med en stor lila flaska med en napp på. Och ur den kom det mjölk, det som brukar komma ur mammas tuttar annars. Knasigt. Men jag fattade galoppen snabbt som attan, och ni må tro att det var gott att få mjölk ur flaskan. Gott var det med, även om det inte var bröstmjölk. Och mysigt att få bli matad av pappa för omväxlings skull.

Mamma och pappa såg glada ut med för att jag tyckte att flaskan var så god, de har varit lite oroliga att jag inte skulle vilja ha mjölk på flaska, eftersom mina brorsor (och mest Tett) var lite besvärlig med att ta flaskan. Men jag tyckte att det var mums, så nu kan mamma sluta oroa sig för att jag ska svälta när hon börjar jobba om en månad. Nu får hon oroa sig för att vi inte kommer att hinna mysa lika mycket som vi är vana istället. Fast vi kan ju mysa på kvällarna och nätterna ju…


Lämna ett svar