I love BOB

Tård kom hem lyrisk efter en föreläsning och pratade om en poet vid namn Bob Hansson. Han försökte många gånger förklara hans storhet, men insåg att han inte skulle lyckas. Jag fick därför en diktbok i present vid ett senare tillfälle, skriven av just Bob Hansson, tillsammans med ett löfte om biljetter till en live-uppläsning.

 

Jag läste boken och gillade vad han skrev. Ganska långt senare gavs sedan möjligheten att se poeten live, läsandes sina dikter (i Västerås by the way, långt innan vi bodde här). Efter den poesiuppläsningen så ÄLSKAR jag Bob Hansson. Han är ju bara helt fantastisk. Och jag tänker inte ens försöka mig på att förklara varför. Man måste se honom live. Som Di Leva fast ännu mer liksom.

 

Nu har Bob Hanssons fjärde bok kommit ut. De tre första var poesi-samlingar, det här är hans första roman. Om ni klickat på filmsnutten ovan så har ni sett när han själv berättar om sin bok. Blir man inte bara sjukt sugen på att ha boken NU på en gång? Beställ den och alla hans övriga böcker bums!

/>

Lämna ett svar