I väntans tider

Ibland sitter jag bara och väntar. Får för mig att nåt bra ska hända, bara sådär. Kanske en miljonvinst på lotto, kanske ett toppjobb eller bara nåt jäkligt kul som kommer förbättra våra liv som kommer att komma med posten. Typ.

 

Jag är inne i en sån väntans tid nu. När jag med största spänning går till postlådan varje morgon för att se om det kommit något spännande med postgubben, eller blir pirrig i hela kroppen när jag ser att det kommit ett nytt mail i inboxen, eller hör sms-signalen på min mobil. Tills jag upptäcker att det bara är reklam och räkningar i lådan, ett spam-mail i inboxen och ett info-sms från Telia i telefonen. Då blir jag mer nedslagen än jag nånsin blivit tidigare av att erhålla reklam, spam eller info-textmeddelanden. Vad fan kan inget kul hända för snart??

 

Kanske måste man göra nåt för att klättra på karriärstegen eller vinna miljonvinster? Typ söka jobb och spela på lotto? Eller räcker det måntro om man sätter en "ej reklam tack"-skylt på brevlådan och installerar ett spam-filer?

6 reaktioner till “I väntans tider”

  1. Men igår…
    …fick jag ett mms på en söt Måns, en personlig inbjudan per post till ett vernissage i Stockholm nästa helg och i inboxen låg ett mail om en bokad tjejresa till Köpenhamn. Så igår var en bra dag. Nu återstår bara lottovinsterna och det välbetalda jobbet 😉

  2. Vilken underbar….
    fundering. Sådär känner jag också mellan varven. Som att det när som helst kommer att hända något otroligt bra. En skön känsla i alla fall. Det kommer säkert också att hända till slut! Efter regn kommer sol.

Lämna ett svar