Dagis är stängt och vi hälsar på farmor och farfar

Idag var dagis stängt. Då passade pappa, jag, Tett och Vila på att åka och hälsa på farmor och farfar. Jag fick sitta fram i bilen på vägen dit, det är alltid lika kul. Man ser så bra, och så kan man styra radion och fläkten.

När vi kom fram så hjälpte farfar till att bygga en stor tågbana i vårat rum som vi lekte med ett tag. Farmor hade köpt en spjälsäng som Tett ska ha ett tag, sedan blir det Vila som får sova i den, för Tett är ju snart så stor att han inte sover i spjälsäng längre.

När vi hade lekt ett tag med tågbanan så gick vi ut. Vi åkte skrinda till lekparken, lekte där en liten stund, sedan åkte vi vidare till sjön och lekte där ett tag. Det var för kallt för att bada såklart, men det var roligt ändå.

Efter det gick vi hem och åt pannkakor som farmor lagade. Sedan åkte vi hem.


Lämna ett svar