Det är i Västerås det händer!

I helgen har det varit ett väldigt pådrag här i hemstan. Förutom att Folkpartiet haft sitt stormöte här (och valt ny partiledare) så har mr Rymdfarare himself varit här, nämligen Christer Fuglesang. Anledningen? Jo, för i Västerås bor mannen som vill bygga ett hus på månen (för övrigt samme man som kommit på idéerna med ett trädhotell och ett flotte-hotell, se tidigare inlägg). En miniatyr av huset har nu byggts upp som en installation här utanför stan, och för att inviga det var Fuglesang här i söndags.

 

Vi, som dock brottades med tre ovanligt bråkiga barn hela helgen, missade både folkpartister, rymdfarare, vita limousiner och hus på månen. Men vi är inte så ledsna för det (men däremot för att barnen var så bråkiga).

4 reaktioner till “Det är i Västerås det händer!”

  1. Mannen på månen…
    Var på en föreläsning med den där killen. Galet fast mycket inspirerande… Lyckas han bygga ett hus på månen så borde man själv lyckas med det mesta… eller? 🙂

Lämna ett svar