Moltas och Tetts nya favvolåt

Häromdagen när Moltas och Tett lekte i vardagsrummet så stod ZTV på i bakgrunden. Plötsligt drog The Hives låt Tick Tick Boom igång på TVn och båda grabbarna stannade upp mitt i leken… för att sedan börja dansa hejdlöst… och slänga sig på golvet när Howling Pelle gastar "BOOOOOM!!!".

/>

7 reaktioner till “Moltas och Tetts nya favvolåt”

 1. Tack för musiktipsen…
  …i helgen Alex och Empa. Jag behöver det nu när jag blivit gammal och bara börjar svälja listmusik utan att se ett bredare perspektiv, man missar ju alla guldkorn.

  …tragiskt vilket förfall åldern leder till va 😉

  Nåväl. Alla får gärna tipsa här på twum när ni hittat nått bra 🙂

 2. Mamma Ullis…
  …har också svårt att sitta still när den här låten spelas, trots att jag för övrigt har en hög zombie-varning på mig för närvarande… men frågan är väl vem som inte vill hoppa omkring som en galning till den här låten?

 3. Det kanske kommer
  Har försökt en gång, men då var inte Tett på humör, så då var det bara Moltas som röjde… och nu är Moltas hos mormor och morfar i någon vecka… men sen kanske… vem vet?

 4. Ah…
  …det var det du menade Leijon. Jag ska försöka fånga detta på film såklart. Frågan är bara om inte hon är ännu mer omedgörlig än Tett 😉

 5. Yeehaa!..
  ..mer Hives åt kidsen! Denna är härlig, men det finns så mkt svängigare låtar än denna också..! Grabbarna lär riva kåken om ni kör ”Die, Allright!”. [PS. King of Leons senaste heter ”Because of the Times” DS.]

Lämna ett svar