Farmor barnvaktar, Moltas är sjuk och jag är arg

Idag har mamma varit hemma hela dan. Det är för att Moltas var sjuk och hade feber. Stackars storebror. Han kräktes och hade feber, så därför kunde pappa inte ta med honom till dagis när han skulle lämna Tett, så då var mamma hemma med Moltas och mig istället. Fast hon jobbade ju hela tiden förstås.

På kvällen kom farmor hit och var barnvakt till oss barn för mamma och pappa gick på första hjälpen-kurs. Stackars farmor kan man säga, för jag var jättearg och Moltas, han kräktes massor med gånger. Mamma och pappa som trott att Moltas höll på att bli frisk, eftersom han inte kräkts något sedan igår kväll. Men icke sa nicke, han kräktes och kräktes. Och jag skrek och skrek. Men sen kom mamma och pappa hem till slut och då slutade Moltas att kräkas och jag att skrika. Och stackars farmor fick åka hem.

Lämna ett svar