Mormor och morfar hämtar på dagis

I morse när jag vaknade var jag jätteglad, för det var tisdag och mormor och morfar skulle komma och hälsa på. Men först skulle jag till dagis, så vi åt frukost och pappa tog med oss till dagis som vanligt och lämnade oss där. Mamma hade åkt och jobbat.

Det var en bra dag på dagis, som vanligt. Men vet ni vad som var ännu bättre? Mormor, morfar, pappa och mamma kom och hämtade mig och Tett på dagis. Allihop! Åh vad roligt. Dessutom kom de en timme tidigare än vad de brukar, redan klockan tre.

När vi kom hem så var Emmelie hemma hos oss, och passade Vila. Åh vad glad jag blev att se henne med, jag dansade runt med henne som en tok 🙂 Sen provade jag mina skridskor med, mina nya som jag ska åka med på dagis imorgon. Också fikade vi munkar.

Sedan kom farmor och farfar med, och åt med oss. Sen åkte mamma, pappa, mormor, morfar och Emmelie iväg för de skulle på konsert med nån som hette Lasse. Farmor och farfar stannade som tur var hemma med oss barn.Lämna ett svar