Åker till fjällen

I morse väckte mamma och pappa oss och sa att det var dags att åka till mormor och morfar. Vi fick klä på oss och sen fick vi frukost i bilen. Mysigt! Och inte nog med det, vi fick titta på film båda två med, för mamma och pappa hade köpt en ny dvd med två skärmar så vi fick en varsin. Och Vila, hon kikade bra mycket på filmen hon med. Och vet ni vilken film vi fick se då? Shrek 3 som mamma och pappa hade köpt till oss! Vi såg den två gånger, också hann vi se Peter Pan, äta på Mc Donalds, fika kex och frukt och en massa annat på vägen upp till fjällen, för mormor och morfars stuga är så låååångt borta. Också var det halt och en massa andra bilar på vägen. Men det gick ganska bra ändå tyckte vi allihop, även om hela familjen var rätt less på bilåkande när det var en halvtimme kvar.

Tett fick en jobbig ögoninflammation på resan, och kladdade jättemycket i ögonen. Dumt!

När vi kom fram till mormor och morfar fick vi god mat, sen slappade vi i soffan med film och busade och lekte av oss lite innan det var dags att sova. Tett fick ju sova i ”vanlig” säng för första gången, så han tyckte att det var spännande att kliva ur sängen, han som är van att sova i spjälsäng. Men han gick bara upp ett par gånger, sen somnade vi gott alla tre inne i sovrummet i varsin säng.


Lämna ett svar