Traktor och bajs

Jag lär mig säga nya ord hela tiden nu. Dagens ord är traktor och bajs.

Idag fick jag gå själv till dagis med pappa. Moltas och Vila stannade hemma med Emmelie. De skulle tydligen åka till Uppsala och hämta råttor allihopa sen när pappa lämnat mig på dagis. Det lät inte så kul så det var tur att jag fick gå till dagis.

Mamma kom och hämtade mig på dagis sen klockan fyra, och då hade inte pappa, Moltas och Vila kommit hem än. Men det gjorde inget, jag lekte med mamma och visade henne traktorn, och berättade att det var en traktor. Men när jag sa traktor om lastbilen, då sa mamma att det inte var någon traktor, utan en lastbil, och då blev jag lite förnärmad. Sen sa jag ”bajs” och pekade på blöjan och mamma blev så impad att jag kunde säga bajs så att hon nästan inte ens hade nåt emot att byta den på mig 😉

Lämna ett svar