Ibland måste man få skryta lite…

Så var den äntligen här. Efter en lång resa hem från Kina fick jag förrförra veckan Profilkatalogen 2008 á la Mac One & Jingham i min hand. Och jag är så stolt. Grymma bilder, fylld med massa snygga plagg och med världens finaste modellunge, nämligen självaste Moltas, som gjorde sin modelldebut i juni förra året. Det är inte första gången han har figurerat i trycksaker och är upptryckt i flera tusen exemplar, men första gången han jobbat med professionella fotografer och makeupartister/stylister. Jag behöver knappast tillägga att han tog alla med storm och var hur proffsig som helst? Eller att katalogen fått ofattbart mycket beröm från kunder och anställda? Ja, ibland måste man ju bara få skryta lite. Nu är ett sånt tillfälle – fan vad jag är stolt!

3 reaktioner till “Ibland måste man få skryta lite…”

Lämna ett svar