Premiärtur på skidor

Vet ni vad jag har gjort idag? Efter en sovmorgon, där ingen i familjen vaknade förrän halv tio, så gick vi allihop upp till backen efter frukost. Och där åkte jag skidor för första gången! Jag var jätteduktig, även om det var svårt. Det var mina längdåkningsskidor jag testade, och jag var tuff som bara den. Sen fick jag syn på mamma och pappa när de kom nersvischandes nerför slalombacken, och då sa jag att jag ville åka såna skidor som de gjorde. Det tyckte mamma och pappa var jättebra, så de lovade att nästa gång ska jag få åka såna skidor. Jag kommer antagligen att hinna gå på lite skidskola då med på dagis, så jag blir ännu mer van att åka innan jag ska ge mig av nedför backarna.

Sen följde vi barn med mormor och morfar hem till stugan och åt lunch och pysslade medan mamma och pappa åkte slalom och Emmelie åkte snowboard, och sen när de kommit tillbaka så slappade vi resten av eftermiddagen/kvällen och kollade på film och myste.


Lämna ett svar