Sjörövare på Elias kalas

Idag var det ju en kul dag! Efter frukost (blåbärspannkakor, mums!) gjorde jag och mamma oss iordning för att gå på Elias kalas. Han skulle ha maskeradkalas, och jag skulle vara sjörövare. Och mamma gjorde sjörövarpaket med chokladguldpeng med piratpyssel och piratgubbe i.

Jag började röja omkring som bara den direkt när vi kom dit. Åh vad kul med så mycket kompisar. Emil i min dagisgrupp var också sjörövare och hade ett svärd, lika som jag, så vi fäktades. Det såg kul ut tyckte mamma, vi gjorde som på riktigt. Det var två Darth Vader med på kalaset med, fast jag tyckte de såg ut som svarta Spindelmannen. Adam var där med och han var riktiga Spindelmannen, och sen var det prinsessor, Pippi, Cars också en tiger, som var Elias.

Vi busade och busade och fikade och fikade och hade så kul så jag var alldeles svettig. Mamma satt mest och fikade med alla andra mammor och pappor.

När kalaset var slut åkte jag och mamma hem till pappa, Tett och Vila. Då hade jag jättemycket att berätta för pappa om kalaset!

Lämna ett svar